UVÆR

UVÆR er et moderne hyttekonsept, utviklet av Geiloark i samarbeid med Øen Hyttebygg. Konseptet baserer seg på fleksible hyttemodeller. Dette innebærer at man på forhånd har tenkt ut løsninger for hvordan én og samme modell kan bygges i ulike størrelser, med det samme enhetlige uttrykket. Alt fra en mindre hytte, med flere utvidelsesledd opp til en større hytte. Dette gjør det blant annet mulig å bygge en mindre hytte, for så å kunne utvide den dersom man får behov for mer plass. På denne måten kan alle familier ha den samme muligheten til å bygge en designhytte.

 

Link til Uvær series: https://oenhytte.no/uvaer/uvaer—vestavind-og-kuling

Type prosjektFritidsbolig
Sted Geilo
År2019

Kuling

Kuling, den andre hytta i serien, er designet for en skrånende tomt og utnytter høydeforskjellen til å få et bygg med et moderne, minimalistisk, lekent og svevende uttrykk. Store gassfelt åpner for kontakt med naturen utenfor hytta.

Link til Kulings nettside: https://oenhytte.no/inspirasjonarkiv/uvaer—kuling

Vestavind

Vestavind er en av hyttene i UVÆR serien. Den har et klart, minimalistisk og moderne uttrykk. Et uttrykk inspirert av landskapet og værforholdene på fjellet. De skrå, men enkle formene gjør at hyttene glir godt inn i landskapet på en god og naturlig måte.

Link til Vestavinds nettside: https://oenhytte.no/inspirasjonarkiv/uvaer—vestavind